С каквито и трудности да се сблъсква постоянно Бритни Спиърс, очевидно

...
С каквито и трудности да се сблъсква постоянно Бритни Спиърс, очевидно
Коментари Харесай

Успя ли Бритни Спиърс да прости на по-малката си сестра

С каквито и компликации да се сблъсква постоянно Бритни Спиърс, явно постоянно намира сили да ги преодолява. И да прости. След дълги години на недоразумение и комплицирани връзки със личното си семейство, наподобява тя е загърбила неприятните усеща и още веднъж се среща с околните си.
 Бритни Спиърс - упрекната от Daily Mail, че взема и метамфетамини
Взима ли опиати Бритни Спиърс

Коя ли страна споделя истината

Чрез видео, оповестено в Instagram, на което виждаме звездата да танцува нехайно на яхта измежду морските талази, разбираме, че предходната седмица тя се е срещнала със своята по-малка сестра Джейми Лин Спиърс. Това се е случило на снимачната площадка на кино лентата на Paramount - Zoey 102, в който Джейми извършва основната роля.

" Беше хубаво да видя сестра си. Толкова доста ми липсваше. Лоялните девойки си остават у дома, само че е в действителност е отлично да посетиш фамилията си ", написа Бритни към видеото. И добави, че сега е на първата си почивка със брачна половинка си Сам Асгари от една година насам. И че се усеща щастлива и благословена.

Откровението на поп изпълнителката за връзките със сестра ѝ се случват малко откакто разгласи помиряване и с различен член на фамилията - майка си Лин Спиърс.

От обява в обществените мрежи излиза наяве, че през месец май Лин е посетила дома на щерка си за първи път от три години. Тогава Бритни показа: " Моята сладка мама се появи на прага на дома. Мина толкоз доста време... а със фамилията постоянно има неща, които би трябвало да се решат. Но времето лекува всички рани. "

Сложните връзки на  със членовете на фамилията датират от 2008 година, когато тя е сложена под настойничество, което бе прекъснато чак през ноември, 2021 година, напомня People.

През 2022 година пък Джейми Лин издава мемоарната книга Things I Should`ve Said, в резултат на което Бритни я упреква, че се пробва да " продаде книга за нейна сметка " и че разказва в нея " огромни неистини ".

" Нещата, които ме тормозиха, са изказванията на сестра, че държанието ми е излязло отвън надзор. А тя в никакъв случай не беше към мен, не знаеше какво тъкмо се случва. Така че за какво въобще написа за това, в случай че не желае да продаде книга за моя сметка? Наистина ", написа тогава Бритни.
 Бритни Спиърс, Джейми Лин Спиърс и следващите нападки на певицата към сестра ѝ
Какво накара Бритни Спиърс да напсува сестра си

Очеивидно войната посред им едвам в този момент стартира

А малко по-късно последва ново известие в обществените мрежи, в което певицата написа какъв брой доста в действителност обича сестра си.

" Всичко, което знам, е, че те обичам абсолютно ", написа тя. " А ти продължавай да приказваш каквото си искаш.Нередно е едно семейство да се кара обществено по този метод. Твърдиш, че държиш на мен, само че твоята преданост към момента е към хората, които ме нараниха най-вече ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР